فواید

فواید همه چی درج میشه

فواید

فواید همه چی درج میشه

سعی میکنم فواید اکثر میوه ها - ادویه ها و ... رو تو وبلاگ برای اطلاعات شما قرار بدم تا بدونید چیزهایی که میخورید شامل چه چیزها و چه فوایدی میباشد. حتما با درج نظر دلگرمم کنید.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین مطالب

کلم بروکلی

دوشنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۴۱ ق.ظ

Broccoli and cross section edit.jpg

بروکْلی (گل کلم سبز یا گل کلم بروکْلی) از انواع سبزی و از خانواده کلم است.

بروکلی

محتویات

  • ۱ سودمندی
  • ۲ تولیدکنندگان
  • ۳ نگارخانه
  • ۴ منابع

سودمندی

کلم ، منبع غنی ویتامین ث، گلوتامین و اسیدهای آمینه است.

سبزیجات تیره کلمیان مانند گل کلم و بروکلی پروتئین را در نواحی پرخطر رگ‌ها فعال می‌کند. یک ماده شیمیایی به نام سولفوروفان در سبزیجات وجود دارد که امکان محافظت در برابر بیماری‌های قلبی از طریق خوردن سبزیجات را باعث می‌شود.

هر چه بیشتر کلم بروکلی (و حتی کلم فندقی) خورده شود، خطر سرطان روده بزرگ و راست‌روده (انتهای روده بزرگ) در مردان کمتر می شود. کلم بروکلی با کاهش شیوع سرطان‌های حلق، دهان، معده، پروستات معده و مثانه مرتبط است. بروکلی سرشاراز فیبر و موادمغذی است به دلیل کم کالری بودن این ماده غذایی برای لاغری مفیداست واحساس سیری طولانی مدت میدهد بروکلی دارای ماده‌ای بنام سولفورافان است که تعداد، اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می‌دهد. دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید، ویتامین ث، فیبر و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ) است و یک آنتی‌اکسیدان قوی به‌شمار می‌آید. کلسیم موجود در بروکلی، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است.[۵]

با کلم بروکلی جوان بمانید : آنتی اکسیدان های موجود در ویتامین c در جلوگیری از آسیب ها پوستی ناشی از تابش نور خورشید و چین و چروک بسیار حائز اهمیت است . زمانی که صحبت از ویتامین c می شود اغلب مردم مرکبات را منبعی سرشار از ویتامین c می شناسند . در صورتی که یک فنجان کلم بروکلی حاوی ۸۱ میلی گرم ویتامین c می باشد . این مقدار بیشتر از مقداری است که شما در یک روز کامل نیاز دارید . ویتامین C نقش مهمی در تشکیل کلاژن دارد . ویتامین A و ویتامین E نیز داشتن پوستی سالم مورد نیاز هستند ، که بروکلی هردوی این ویتامین ها را نیز فراهم می کند .

تولیدکنندگان

شکوفه بروکلی

تولیدکنندگان اصلی بروکلی در جهان[۶]:

ده تولیدکننده بزرگ گل کلم و بروکلی (در تاریخ ۱۱ ژوئن ۲۰۰۸)
کشور تولید (به تن)
 چین ۸٬۵۸۵٬۰۰۰
 هند ۵٬۰۱۴٬۵۰۰
 ایالات متحده آمریکا ۱٬۲۴۰٬۷۱۰
 اسپانیا ۴۵۰٬۱۰۰
 ایتالیا ۴۳۳٬۲۵۲
 فرانسه ۳۷۰٬۰۰۰
 مکزیک ۳۰۵٬۰۰۰
 لهستان ۲۷۷٬۲۰۰
 پاکستان ۲۰۹٬۰۰۰
 بریتانیا ۱۸۶٬۴۰۰
 جهان ۱۹٬۱۰۷٬۷۵۱
Broccoli, raw (edible parts)
مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس)
انرژی ۱۴۱ کیلوژول (۳۴ کیلوکالری)
کربوهیدرات‌ها ۶٫۶۴ g
قندها ۱٫۷ g
فیبر ۲٫۶ g
چربی ۰٫۳۷ g
پروتئین ۲٫۸۲ g
آب ۸۹٫۳ g
ویتامین آی معادل ۳۱ میکروگرم (۳٪)
- بتاکاروتن ۳۶۱ میکروگرم (۳٪)
- لوتئین و زآکسانتین ۱٬۴۰۳ μg
ویتامین ب۱ (تیامین) ۰٫۰۷۱ میلی‌گرم (۵٪)
ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین) ۰٫۱۱۷ میلی‌گرم (۸٪)
ویتامین ب۳ (نیاسین) ۰٫۶۳۹ میلی‌گرم (۴٪)
پانتوتنیک اسید (ویتامین ب۵) ۰٫۵۷۳ میلی‌گرم (۱۱٪)
ویتامین ب۶ ۰٫۱۷۵ میلی‌گرم (۱۳٪)
اسید فولیک (ویتامین ب۹) ۶۳ میکروگرم (۱۶٪)
ویتامین C ۸۹٫۲ میلی‌گرم (۱۴۹٪)
ویتامین E ۰٫۷۸ میلی‌گرم (۵٪)
ویتامین K ۱۰۱٫۶ میکروگرم (۹۷٪)
کلسیم ۴۷ میلی‌گرم (۵٪)
آهن ۰٫۷۳ میلی‌گرم (۶٪)
منیزیم ۲۱ میلی‌گرم (۶٪)
منگنز ۰٫۲۱ میلی‌گرم (۱۱٪)
فسفر ۶۶ میلی‌گرم (۹٪)
پتاسیم ۳۱۶ میلی‌گرم (۷٪)
سدیم ۳۳ میلی‌گرم (۱٪)
روی ۰٫۴۱ میلی‌گرم (۴٪)
Full Link to USDA Database entry
درصدها نسبی‌اند
منبع: پایگاه اطلاعاتی مواد غذایی آمریکا

نگارخانه

  • None 33

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی