فواید

فواید همه چی درج میشه

فواید

فواید همه چی درج میشه

سعی میکنم فواید اکثر میوه ها - ادویه ها و ... رو تو وبلاگ برای اطلاعات شما قرار بدم تا بدونید چیزهایی که میخورید شامل چه چیزها و چه فوایدی میباشد. حتما با درج نظر دلگرمم کنید.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین مطالب

مژکی

چهارشنبه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۲۸ ق.ظ

Rambutan white background alt.jpg

مُژَکی میوهٔ گیاهی است با نام علمی سرخالوی مژکی ((نام علمی: 'Nephelium lappaceum') و هم‌خانواده با سرخالو و چشالو که شفت و گرد وگاه بیضی و قطر آن سه تا شش سانتی‌متر است که روی خوشه‌های دو تا ده‌تایی قرار دارد؛ پوست آن پوشیده از مژک و معمولاً سرخ است؛ گوشتهٔ آن شفاف و ترد و سفید و گاه مایل به صورتی است و طعمی ترش و شیرین دارد؛ هستهٔ آن قهوه‌ای شفاف و به قطر دو تا سه سانتی‌متر است.

مژکی گیاهی است درختی با اندازه متوسط که مربوط به مناطق گرمسیری و استوایی می‌باشد و در تیره Sapindaceae طبقه‌بندی می‌گردد.

نگارخانه

ارزش غذایی

Rambutan, canned, syrup pack
Rambutan in white bg.jpeg
مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس)
انرژی ۳۴۳ کیلوژول (۸۲ کیلوکالری)
کربوهیدرات‌ها ۲۰٫۸۷ g
فیبر ۰٫۹ g
چربی ۰٫۲۱ g
پروتئین ۰٫۶۵ g
ویتامین ب۱ (تیامین) ۰٫۰۱۳ میلی‌گرم (۱٪)
ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین) ۰٫۰۲۲ میلی‌گرم (۱٪)
ویتامین ب۳ (نیاسین) ۱٫۳۵۲ میلی‌گرم (۹٪)
ویتامین ب۶ ۰٫۰۲ میلی‌گرم (۲٪)
اسید فولیک (ویتامین ب۹) ۸ میکروگرم (۲٪)
ویتامین C ۴٫۹ میلی‌گرم (۸٪)
کلسیم ۲۲ میلی‌گرم (۲٪)
آهن ۰٫۳۵ میلی‌گرم (۳٪)
منیزیم ۷ میلی‌گرم (۲٪)
منگنز ۰٫۳۴۳ میلی‌گرم (۱۷٪)
فسفر ۹ میلی‌گرم (۱٪)
پتاسیم ۴۲ میلی‌گرم (۱٪)
سدیم ۱۱ میلی‌گرم (۰٪)
روی ۰٫۰۸ میلی‌گرم (۱٪)
Link to USDA Database entry
درصدها نسبی‌اند
منبع: پایگاه اطلاعاتی مواد غذایی آمریکا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی